skip to main content

Erbjudande med Club Choklad

I Club Choklad erbjuds du utvald kvalitetschoklad i kombination med olika temapaket. I Club Choklads webbshop presenteras kontinuerligt nya spännande produkter. Som medlem får du varje månad ett nytt spännande chokladpaket hem i din brevlåda. Med ett varierat innehåll i chokladpaketen får du som medlem tillfälle att prova nya spännande smaker och kanske också hitta din egen favoritchoklad. I varje månadspaket följer det även även med samlarkort med information om choklad och med jämna mellanrum även överraskningspremier. Att vara medlem i Club Choklad är gratis, det enda du förbinder dig till är att köpa två chokladpaket till ordinarie pris. Som ny medlem kan du utnyttja ett välkomsterbjudande och få ditt första paket med choklad extra billigt.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Club Choklad.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.