skip to main content

Birka Paradise erbjudanden och kampanjkoder

Från Stockholm via Mariehamn på Åland kör Birka Cruises kryssningar. Sju dagar i veckan kör man en 22-timmars tur. Under sommaren avgår även ett antal längre kryssningar. Kryssningsbåten som används byggdes 2004 och döptes av Arja Saijonmaa till Birka Paradise. Namnet byttes år 2013 till M/S Birka Stockholm.

Birkas kryssningsfartyg har hytter med plats för totalt 1800 passagerare. En populär sysselsättning ombord på båten är att shoppa då priserna är lägre på grund av tax free. Annat som är populärt är att gå på spa och äta skaldjursbuffé.

Ett tips för dig som inte vill missa några erbjudanden med Birka är att följa de på Facebook. Du kan också bli medlem i Club Birka på birka.se.

» Gillar du att resa? Se vilka aktuella tävlingar som finns där du kan vinna en resa gratis.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Birka Paradise.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.