skip to main content

Erbjudande med Barbapapa

Barbapapa är en sagofigur skapad av de franska författarna Annette Tison og Talus Taylor på 1970-talet. Namnet Barbapapa är en lekfull omskrivning av ordet barbe à papa som är franska för sockervadd. Barbapapa som växer upp ur jorden i en pojkes trädgård är en rosa päronformad karaktär som sedan får sällskap av Barbamama, en svart kvinnlig variant av Barbapapa, som även hon växer upp ur jorden. Familjen utökas ytterligare genom att Barbamama lägger sju ägg som grävs ner i jorden, och sju barbabarn kommer upp i olika färger och med olika intressen. I böckerna får vi följa den ovanliga familjen och dess förmåga att anta i stort sett vilken form som helst.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Barbapapa.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.