skip to main content

Erbjudande med Baglady

Baglady är ett ungt Svenskt företag som designar, säljer och marknadsför handgjorda smycken av äkta sötvattenspärlor, halvädelstenar och kristaller i alla färger och former. Flera kollektioner utkommer per år. Ägare och designerns i företaget är Camilla Berglund & Ann-Marie Nilsson.

Namnet Baglady kommer från kollegornas benämning på Camilla och Ann-Marie då de i början av smyckeskarriären allt som oftast släpade på kassar med material i kontorshuset. När projektet sedan tog fastare form passade namnet Baglady bra. Baglady har blivit en riktigt uppstickare på den trendiga smyckes- och accessoar marknaden med sina djärva och färgrika smycken.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Baglady.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.