skip to main content

Så får du produkter från The Body Shop på köpet

The Body Shop har ett sortiment av produkter med naturliga råvaror. Butikerna finns på många orter i Sverige och där kan man handla allt från populära Body Butter, handkräm, foundation och Drops of youth.

Body Shops produkter är väldigt populära att ge som gåvor. Tidningar använder deras skönhetsprodukter för att locka nya prenumeranter. Det är så du kan få produkterna på köpet. Välj en tidning som du tycker verkar intressant. Betala för dina första nummer och sen skickas The Body Shop gåvorna hem till dig. Det finns inga krav om att du måste fortsätta som prenumerant. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och avnjuta dina fina BodyShop-premier som du fyndat. Räkna själv på det ska du få se att det är väldigt, väldigt billigt att köpa på det sättet.

Tara 5 nr + The Body Shop produkter från Olive-serien

Tara 5 nr + The Body Shop produkter från Olive-serien Tara är tidningen för Mittlivskvinnan som kommit förbi stressracet med småbarn och kan sätta sig själv i fokus igen.

Få 5 nr av Tara + The Body Shop produkter från Olive-serien för endast 199 kr + porto.

Du får Olive Body Butter, Olive Body Scrub och Olive Shower Gel.

Till erbjudandet
Du sparar: 516 kr

Vi föräldrar 5 nr + produkter från The Body Shop & kaninskallra

Vi föräldrar 5 nr + produkter från The Body Shop & kaninskallra Till dig som är föräldrar och vill ta del av artiklar och tips finns nu Vi Föräldrars nya erbjudande. Du får 5 nummer av tidningen för endast 179 kr + porto.

Till din prenumeration får du välja en premie som gåva utan extra kostnad. Du kan välja mellan följande paket:

1. Kaninskallra + produkter från The Body Shop
2. Bäddset + Lärorik pekbok

Till erbjudandet
Du sparar: 416 kr

Tara 5 nr + hudvård från The Body Shop

Tara 5 nr + hudvård från The Body Shop Tara är tidningen för Mittlivskvinnan som kommit förbi stressracet med småbarn och kan sätta sig själv i fokus igen. Tara handlar om skönhet, mode, hälsa, mat, om personlig utveckling, men framför allt om relationer.

Få 5 nr av Tara + bästsäljande hudvård från The Body Shop för endast 199 kr + porto.

Bästsäljare från The Body Shop
- Shea Body Butter
- Shea Exfoliating Sugar Body Scrub
- Shea Shower Gel

Till erbjudandet
Du sparar: 501 kr

Fler erbjudanden med The Body Shop visas nedan.