skip to main content

Erbjudande med Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är en bred tidning om bilar. Du kan läsa om allt från små bilar i budgetklassen, begagnade bilar till sportbilar. På tidningen jobbar Sveriges mest rutinerade journalister när det gäller bilar.

Tidningen ägs av Bonnier Tidskrifter och ges ut i 26 nummer varje år. Chefredaktör för Teknikens Värld är Daniel Frodin.

Teknikens Värld 3 nr + IR-termometer

Teknikens Värld 3 nr + IR-termometer Beställ 3 nr av Teknikens Värld för endast 59 kronor + porto och du får en proffsig IR-termometer på köpet. Med den kan du mäta temperatur på objekt på säkert avstånd.
Totalt värde 767 kr - du betalar 59 kr + porto

Till erbjudandet Du sparar: 708 kr

Teknikens Värld 3 nr + 2 biobiljetter

Teknikens Värld 3 nr + 2 biobiljetter Teknikens värld är tidningen för dig som gillar bilar och teknik. Följ med till världens alla hörn i spännande reportage.
Just nu får du 2 biobiljetter när du beställer 3 nummer av Teknikens Värld! Allt detta för endast 129 kr + porto!

Till erbjudandet Du sparar: 248 kr

Teknikens Värld 3 nr + trådlös väderstation och multiverktyg

Teknikens Värld 3 nr + trådlös väderstation och multiverktyg Teknikens värld är tidningen för dig som gillar bilar och teknik. Följ med till världens alla hörn i spännande reportage.
Just nu får du en trådlös väderstation & ett multiverktyg med hela 11 funktioner när du beställer 3 nummer av Teknikens Värld!
Allt detta för endast 59 kr + porto!

Till erbjudandet Du sparar: 668 kr

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Erbjudanden på rakhyvlar

För män: Prova EFI Hydro 5 (Wilkinson Sword) rakhyvel med återfuktande gel depot inbyggd för hudvård efter rakningen. Du får ett provpaket med hyvel, blad och gel för 0 kr + porto 29 kr. Läs mer och beställ Hydro 5 rakhyvel här.

För kvinnor: ett lika bra erbjudande på EFI Intuition raksystem med tvål och lotion. Du som vill prova får komplett provpaket hemskickat för endast 19 kr i frakt. Vill du beställa gör det på EFIs hemsida för Intuition rakhyvel.

Barnens Bokklubb - 2 svenska böcker för 9 kr styck

Låt barnen få drömma sig in i bokens värld med Barnens Bokklubb. Nu kan du köpa 2 svenska...

Gratis tävlingar

Gillar du att tävla och vill vinna gratis saker? På sajten Bli en vinnare.com finns alla tävlingar.