skip to main content

Prenumerationer på Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är en bred tidning om bilar. Du kan läsa om allt från små bilar i budgetklassen, begagnade bilar till sportbilar. På biltidningen jobbar Sveriges mest rutinerade journalister när det gäller fordon.
Som årsprenumerant på tidningen får man 26 nummer utspritt över året. I varje nummer finns bra tester av nya bilar men också tillbehör som däcktest. Där kan du se vilket vinterdäck som fått bäst i test och bilpriser. Vill du starta en prenumeration på Teknikens Värld ska du göra det genom ett erbjudande. Då får du en fin premie på köpet förutom att du sparar några kronor jämfört med att köpa tidningen i affär.

4 nr av Teknikens Värld och en elegant klocka

4 nr av Teknikens Värld och en elegant klocka För endast 99 kr får du en prenumeration med 4 nummer av Teknikens Värld. Med på köpet följer en elegant klocka med svart urtavla, datum och kronograf med tidtagningsfunktioner. Läderband i svart och boett i silver.

Klockan är värd 700 kr och normalpris på tidningen är 276 kr. Du sparar med andra ord 877 kr på det här prenumerationserbjudandet på Teknikens Värld.

Till erbjudandet
Du sparar: 877 kr

Teknikens Värld 4 nr + trådlös väderstation och multiverktyg

Teknikens Värld 4 nr + trådlös väderstation och multiverktyg Teknikens Värld är tidningen för alla som inte kan få nog av bilar! Här finns det något för alla typer av bilintresserade!

Just nu får du 4 nummer av Teknikens Värld + väderstation + multiverktyg för endast 99 kr + porto.

Du får:
√ 4 nr Teknikens Värld
√ Trådlös väderstation
√ Multiverktyg med 11 funktioner
√ Tidningen innan den finns i butik

Du sparar 677 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 677 kr

Teknikens Värld 4 nr + överlevnadskit och pläd

Teknikens Värld 4 nr + överlevnadskit och pläd Teknikens Värld är tidningen för alla som inte kan få nog av bilar! Här finns det något för alla typer av bilintresserade!

Just nu får du 4 nr av Teknikens Värld + överlevnadskit och skotskrutig pläd för bara 99 kr.

Du får:
√ 4 nr Teknikens Värld
√ Överlevnadskit
√ Skotskrutig pläd
√ Tidningen innan den finns i butik

Du sparar 677 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 677 kr