skip to main content

Prenumerationer på Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld är en bred tidning om bilar. Du kan läsa om allt från små bilar i budgetklassen, begagnade bilar till sportbilar. På biltidningen jobbar Sveriges mest rutinerade journalister när det gäller fordon.
Som årsprenumerant på tidningen får man 26 nummer utspritt över året. I varje nummer finns bra tester av nya bilar men också tillbehör som däcktest. Där kan du se vilket vinterdäck som fått bäst i test och bilpriser. Vill du starta en prenumeration på Teknikens Värld ska du göra det genom ett erbjudande. Då får du en fin premie på köpet förutom att du sparar några kronor jämfört med att köpa tidningen i affär.

6 nr av Teknikens Värld + skärbräda från MORBERG + kockkniv

6 nr av Teknikens Värld + skärbräda från MORBERG + kockkniv Är du bilintresserad och vill ha bra läsning är Teknikens Värld en perfekt tidning för dig. Du kan beställa 6 nr av tidningen i det här erbjudandet för endast 159 kr. Med på köpet får du en skärbräda i ek från Per Morbergs kollektion av köksprylar. Den är värd 399 kr.

Du får också en kockkniv med greppvänligt handtag och i tåligt stål. Kniven är 33 cm och kostar ca 200 kr i butik. Men du betalar inget för den.

Det totala värdet på erbjudandet är 1013 kr. Ditt pris 159 kr + porto 59 kr. Spara 854 kr mot att köpa tidning, skärbrädan och kniven i butik.

Till erbjudandet Du sparar: 854 kr

Teknikens Värld 4 nr + trådlös väderstation och multiverktyg

Teknikens Värld 4 nr + trådlös väderstation och multiverktyg Teknikens Värld är tidningen för alla som inte kan få nog av bilar! Här finns det något för alla typer av bilintresserade!

Just nu får du 4 nummer av Teknikens Värld + väderstation + multiverktyg för endast 99 kr + porto.

Du får:
√ 4 nr Teknikens Värld
√ Trådlös väderstation
√ Multiverktyg med 11 funktioner
√ Tidningen innan den finns i butik

Du sparar 677 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 677 kr

Teknikens Värld 4 nr + överlevnadskit och pläd

Teknikens Värld 4 nr + överlevnadskit och pläd Teknikens Värld är tidningen för alla som inte kan få nog av bilar! Här finns det något för alla typer av bilintresserade!

Just nu får du 4 nr av Teknikens Värld + överlevnadskit och skotskrutig pläd för bara 99 kr.

Du får:
√ 4 nr Teknikens Värld
√ Överlevnadskit
√ Skotskrutig pläd
√ Tidningen innan den finns i butik

Du sparar 677 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 677 kr