skip to main content

Erbjudande på tidningen Tara

Tidningen Tara ges ut av Bonnier Tidskrifter i 16 nummer per år. Den vänder sig till kvinnor mitt i livet som passerat småbarnstiden och kanske har fått lite mer tid för själv igen. De områden som artiklarna handlar om är främst hälsa, personlig utveckling, mode och en hel del om relationer.

Ungefär 65% av de som läser tidningen har en prenumeration. Om du brukar köpa lösnummer och vill spara en slant kan du passa på att utnyttja ett erbjudande på Tara. Om vi har ett aktuellt erbjudande kan du se det här nedanför.

Tara 5 nr + The Body Shop produkter från Olive-serien

Tara 5 nr + The Body Shop produkter från Olive-serien Tara är tidningen för Mittlivskvinnan som kommit förbi stressracet med småbarn och kan sätta sig själv i fokus igen.

Få 5 nr av Tara + The Body Shop produkter från Olive-serien för endast 199 kr + porto.

Du får Olive Body Butter, Olive Body Scrub och Olive Shower Gel.

Till erbjudandet
Du sparar: 516 kr

Köp 5 nr av Tara för 199 kr och få väska från Ceannis på köpet

Köp 5 nr av Tara för 199 kr och få väska från Ceannis på köpet I det här erbjudandet får du en fin väska från Ceannis på köpet. Väskan kostar 459 kr i butik men du betalar 0 kr för den.

Din prenumeration ger dig 5 nummer av tidningen Tara hem i brevlådan. Du behöver inte köpa fler nummer efter dina första fem nummer.

Till erbjudandet
Du sparar: 510 kr

Tara 5 nr + väska från Ceannis och skinnhandskar

Tara 5 nr + väska från Ceannis och skinnhandskar Tara är tidningen dig som kommit förbi stressracet med småbarn och kan sätta sig själv i fokus igen. Det är både förvirrande och fullt av möjligheter. Tara är din vän på vägen. Här träffar du andra kvinnor, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt.

Allt detta får du för 199 kr:
- 5 nr av Tara
- Väska från Ceannis
- Fina skinnhandskar
- Tidningen digitalt

Till erbjudandet
Du sparar: 859 kr

Fler erbjudanden med Tara visas nedan.