skip to main content

Kampanjer & erbjudanden för tandblekning

Har dina tänder blivit missfärgade av för mycket kaffe, vin eller på grund av andra orsaker? Det går att få tänderna vita igen genom att bleka de.

Traditionellt har vi som konsumenter varit tvungna att gå till en tandläkare för att bleka våra tänder. Idag finns det många olika företag som säljer tandblekning för hemmabruk. Det finns ett antal olika metoder för tandblekning, men i princip bygger de på samma kemiska grund. Det hela handlar egentligen om hur mycket du vill förändra dina tänders vita nyans och på vilket sätt du vill göra det.

Är du osäker på om du klarar av att göra en tandblekning kan du alltid vända dig till en tandläkare och få hjälp. Var dock beredd på att det kostar en hel del mer än att köpa ett tandblekningskit online. Här nedan hittar du aktuella kampanjer och erbjudanden på såna kit.

Simplesmile rabattkod 10%

Simplesmile rabattkod 10% Ska du beställa Simplesmile tandblekning online? Utnyttja då denna rabattkod för att få 10% rabatt på ditt totala ordervärde i kassan.

Rabattkod: K1424

Till erbjudandet
Du sparar: 10 kr

SimpleSmile tandblekning för hemmabruk

SimpleSmile tandblekning för hemmabruk Har du gula tänder, missfärgningar eller fläckar på dina tänder? Vill du ha ett vackert vitt leende utan att betala flera tusen? Med Simplesmile® tandblekning får du vita tänder enkelt och skonsamt hemma. Behandlingen görs hemma på ca 10 dagar, men resultatet är permanent. Precis som hos tandläkaren bleks tänderna skonsamt med karbamid peroxid. Den stora skillnaden är priset.

Då du behandlar tänderna med SimpleSmile® tandblekning får du lika vita tänder som hos tandläkaren men till en bråkdel av priset.

Få ett tandblekningskit från SimpleSmile från 295 kr inklusive frakt.

Till erbjudandet
Du sparar: 0 kr