skip to main content

Softshell jacka på köpet

En soft shell jacka, är nära besläktad med skaljackor, men har ett mjukare yttertyg och är inte lika tät. Funktionellt innebär det att softshell jackan släpper ut mer fukt från kroppen än en vanlig jacka. Softshelljackor används flitigt av friluftsintresserade människor. Det finns många kända varumärken som har soft shell jackor i sitt sortiment. Bland de mest kända hittar du Bergans, Dobsom, Haglöfs och Tierra.

National Geographic 3 nr + Nano-skaljacka och jubileumsbok

National Geographic 3 nr + Nano-skaljacka och jubileumsbok Gillar du att läsa om äventyrliga expeditioner utförda av orädda äventyrare? Svenska versionen av tidningen National Geographic är fullspäckad med spännande historier.

Just nu finns ett erbjudande där du får du en vass trelagers Nano-skaljacka och en 125-års jubileumsbok på köpet när du beställer en prenumeration på tre nummer av den svenska upplagan av National Geographic för endast 99,50 kr + porto.

Till erbjudandet Du sparar: 998 kr

National Geographic 2 nr + Nano softshelljacka

National Geographic 2 nr + Nano softshelljacka Gillar du att läsa om äventyrliga expeditioner utförda av orädda äventyrare? Tidningen National Geographic är fullspäckad med spännande historier. Du kan beställa 2 nummer av National Geographic Sverige + Nano softshelljakka för endast 39,50 + 29,50 i porto och exp.

Till erbjudandet Du sparar: 692 kr