skip to main content

Gratis ringsignaler till mobilen

Ringsignalen är ett av många sätt att göra din mobiltelefon mer personlig. Är du less på din ringsignal och vill byta gratis? Vi har här sammanställt en guide över var och hur du kan göra.

Ladda ner gratis ringsignaler till datorn

Hos Polyphone.se kan man ladda ner nya ringsignaler till datorn och därefter ladda upp de till sin mobil. De erbjuder direkt laddning till mobilen, men då kostar de 10 kr/st. Väljer du att ladda ner till datorn är det helt gratis.

Skapa din egen ringsignal från mp3

Om du är lite haj på dator och har en musikfil eller ljudfil i mp3 kan du skapa din egen ringsignal. För att det ska funka måste din mobiltelefon klara av att spela upp mp3-filer. Ett gratis datorprogram för att editera mp3-filer med är Audacity. När du skapat din egna ringsignal för du över den till telefonen och väljer den som signal.

Ladda ner gratis direkt till mobilen?

Om du söker på nätet efter gratis ringsignaler finns det ingen som erbjuder möjlighet att gratis ladda ner direkt till telefonen. Det finns billiga leverantörer (ca 3-5 kr + operatörstaxa) men inga som är helt gratis. Du måste ladda ner till datorn och sen föra över till telefonen. Det kräver lite extra arbete, men det är ju å andra sidan gratis och det är ju gott!

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med ringsignaler. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med ringsignaler.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.