skip to main content

Rakhyvlar gratis via erbjudanden

Rakhyvlar är ett verktyg som används för att bli av med oönskad hårväxt på kroppen. Det kan vara från ansiktet, benen, under armarna eller bikinilinjen. Rakhyveln består av ett litet, skarpt knivblad av stål som monterats i en hållare försedd med handtag. De finns både för engångsbruk (engångsrakhyvlar) eller för upprepade användningar. De senaste modellerna är utrustade med multipla rakblad, ofta s.k. trippelblad. När man använder en rakhyvel gör man oftast det tillsammans med rakskum, för att få en mjukare rakning.

Kan man beställa gratis rakhyvel på nätet?

Det är inte många företag som ger bort helt gratis varuprover av rakhyvlar. Däremot kan man få prova ett paket om man anmäler sig som prenumerant. Då kan man ofta få första paketet med rakhyvel och rakskum eller extra rakblad för 0-1 kr + porto. Det är alltså inte gratis eftersom man tvingas betala frakten. Men den ligger kring 30-40 kr och det blir ändå billigt jämfört med butikspris. Läs dock villkoren först så att du är medveten om villkoren. Ett sjysst erbjudande ska innebära fri avanmälan när som helst utan bindningstid. Om produkterna är så bra som de skriver borde de kunna erbjuda det. Det är förbrukningsvara så den lämpar sig dock väldigt bra att ha som prenumeration.


Aktuella rakningspaket för män och kvinnor

Shaibox startpaket med rakhyvel, necessär och Happy Feet socka

Shaibox startpaket med rakhyvel, necessär och Happy Feet socka Shaibox är tillbaka med ett nytt startpaket. Den här boxen innehåller Shai rakhyvel, Wash & Shave och en Necessär. Du får dessutom HappyFeet sockor på köpet. Hela boxen är värd 500 kr, men du får den gratis och betalar endast för frakten (79 kr).

Shai-rakbladen är samma schyssta rakblad som över 100 000 skandinaver redan har provat, de har blivit en favorit bland många.

Wash & Shave kan användas som duschtvål och till rakning. Flaskan är på 150 ml.

En praktisk necessär med blixtlås. Perfekt att använda i badrummet och på resor.

Till erbjudandet
Du sparar: 500 kr

Förmånligt provpaket från Barberklingen med rakblad och hyvel

Förmånligt provpaket från Barberklingen med rakblad och hyvel Barberklingen.dk är Danmarks ledande leverantör av rakblad till kvalitetsmedvetna män och kvinnor. Nu expanderar Barberklingen till Sverige med ett riktigt bra introduktionserbjudande.

Provpaket: bara 1 krona och alltid gratis frakt (Normalpris 49).

Provpaketet innehåller 2 rakblad, 1 metallskaft och 1 reseetui. Du får provpaketet när du signar upp för en av Barberklingens abonnemangslösningar. Du kan avsluta ditt abonnemang när som helst. Det är ingen bindning eller förpliktelser.

Barberklingens Medlemskap

a) 4 rakblad av svenskt stål varje månad – 119 kr per månad.
b) 4 rakblad av svenskt stål varannan månad – 119 kr varannan månad.
c) 4 rakblad av svenskt stål var 3:e månad – 119 kr var tredje månad.

Du väljer helt enkelt utifrån hur ofta du vill byta rakblad på din rakhyvel.

Använd rabattkoden STÅL för att ta del av det låga introduktionspriset.

Till erbjudandet
Du sparar: 250 kr

Edge Perfect Touch startpaket 0 kr

Edge Perfect Touch startpaket 0 kr Din jakt efter en perfekt hårborttagning är för alltid över! Edge Perfect Touch gör underverk för alla kvinnor - oavsett ålder!

Om rakhyveln:
* 5 progressiva och lövtunna blad
* Flexibelt rakhyvelshuvud
* Exklusiv smörjremsa
* Bred gummilist som lyfter håret innan det skärs av

Just nu får du kostnadsfritt 30 DAGARS STARTPAKET bestående av EDGE PERFECT TOUCH Hyvel + 2 högteknologiska blad till ett värde av 200:-
Du betalar endast 39,90 för porto och exp. avgift.

Beställ ditt kostnadsfria startpaket nu!

Var snabb - begränsat antal startpaket finns tillgängliga.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du kan säga upp erbjudandet när som helst.

Till erbjudandet
Du sparar: 200 kr

Fler erbjudanden med rakhyvlar visas nedan.