skip to main content

Testa nya produkter gratis som produkttestare

Att vara produkttestare åt företag ger möjligheten att få testa nya produkter gratis. Företagen vill ha input och idéer om hur produkterna kan utvecklas att bli bättre. En del produkter får man behålla efter testet som tack för hjälpen. Andra produkter kan man få köpa loss till ett rabatterat pris. Det beror på omfattningen av testet, värde på produkten och vilket företag som står bakom.

Så kan du bli produkttestare

Det finns lite olika sätt på hur man kan bli testare av produkter. Dels kan man vända sig direkt till företagen. Netonnet använder sig till exempel av testpersoner för att samla in omdömen och recensioner. Man kan anmäla intresse på deras hemsida.

Mer vanligt är det dock att man anmäler sig till en testpanel. Det finns flera olika tjänster för detta och det är enkelt att ansluta sig. Huruvida man blir utvald som testperson är dock en annan sak. Det gäller att man uppfyller de kriterier och krav som företaget söker i produkttestarna.

Ett annat sätt är att blogga om ett intresse man har och sedan fråga företag som är verksamma inom det området om de vill ha produkter testade. Viktigt att tänka på då är att man är öppen i sitt blogginlägg om att produkten erhållits för att testas och utvärderas.

Belönas för dina åsikter

Medlemmar i Åsiktstorget tjänar pengar online

Medlemmar i Åsiktstorget tjänar pengar online Dela med dig av dina åsikter i marknadsundersökningar från olika företag. Varje gång du deltar får du belöning i form av poäng. Dessa poäng kan du sedan byta in mot olika saker som presentkort eller donera till välgörenhet.

Medlemmar i Åsiktstorget bjuds löpande in till olika undersökning beställda av svenska och globala företag. Det är helt gratis att ansluta sig så vad väntar du på?

Utbetalningar av kontanter kan göras till Paypal.

Till erbjudandet Du sparar: 0 kr