skip to main content

Erbjudande med Planet Earth

Planet Earth har sagts vara världens mest exklusiva naturdokumentär. Jordens djurliv har aldrig skildrats så som i den prisbelönta tv-serien Planet Earth som har visats i 130 länder och hyllats som världens bästa naturdokumentär. 71 fotografer i 62 länder har skapat den mest ambitiösa och påkostade dokumentärserie som någonsin har producerats. Från Nordpolen till Sahara och Amazonas till Himalaya får tittaren följa med den legendariske David Attenborough på upptäcktsfärd. Bakom tv-serien - som är ett samarbete mellan BBC, Discovery Channel, japanska NHK och kanadensiska CBC - ligger fem års hårt arbete och över 150 miljoner kronor.

Beställ Illustrerad Vetenskap och få Planet Earth II för 49,50

Beställ Illustrerad Vetenskap och få Planet Earth II för 49,50 Just nu kan du få en inspirerande och imponerande Planet Earth DVD eller Blu-ray. Du får uppleva djurlivet med bilder som du aldrig har sett förut. Planet Earth II visar dig världen, djungler och berg med god teknik och skarpa bilder.

BBC:s uppföljare till Planet Earth hyllar jordens skönhet och visar djurlivets underverk med bilder som är så imponerande att man knappt kan tro sina ögon.

Du får hela serien på DVD eller Blu-ray när du beställer en kort prenumeration på Illustrerad Vetenskap.

Välj mellan 2 nr för 49,50 kr eller 6 nr för 159,50 kr. Porto tillkommer med 39,50 kr på båda valen.

Till erbjudandet Du sparar: 443 kr