skip to main content

Köpa pilatesboll i rätt storlek

En pilatesboll är ett träningsredskap som stärker hela kroppen. Bollen är stabil med bra stuns och finns i olika storlekar för att passa användarens längd. Bollen utgör ett utmärkt redskap för att samtidigt träna styrka och hålla balans och stabilitet i kroppen. Balans- och Pilatesbollen kan med fördel användas hemma.

Övningar med pilatesboll

Det finns många olika övningar som du kan göra med pilatesbollen. Den lämpar sig väldigt för styrkeövningar för att stärka bålen.

Lämplig storlek på pilatesbollen

Det är viktigt att man har en storlek på pilatesbollen anpassad utifrån din längd. En tumregel är att du ska ha benen i 90 graders vinkel när du sitter på bollen. Här är en storlekstabell:
Din längdPilatesbollens diameter
155 cm45 cm
155-172 cm55 cm
172-180 cm65 cm
190-200 cm75 cm
200 cm uppåt85 cm

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med pilatesboll. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med pilatesboll.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.