skip to main content

Tidningen National Geographic i prenumeration

Äventyrliga expeditioner direkt hem i brevlådan är vad en prenumeration på National Geographic ger. Tidningen utkommer med 12 nummer per år. För dig som vill bli ny prenumerant - missa inte kanonerbjudanden med riktigt bra premier. Du kan få en jacka, liggunderlag, väderstation eller inspirerande BBC Life på DVD.

Aktuella erbjudanden på National Geographic

National Geographic 2 nr + CFBR Windbreaker

National Geographic 2 nr + CFBR Windbreaker National Geographic är tidningen som brinner för att visa dig vår fantastiska värld. Ta del av forskningens senaste upptäckter och läs spännande reportage om nutida och historiska världshändelser.

Just nu får du 2 nr av National Geographic + CFBR Windbreaker 2nd Generation för endast 59,50 kr (+ 49,50 kr. i porto och exp).

Till erbjudandet
Du sparar: 783 kr

Proffsig Mitilux kikare vid köp av National Geographic

Proffsig Mitilux kikare vid köp av National Geographic Få just nu den proffsiga kikaren från Mitilux med 8 gångers förstoring och 40 mm objektivdiameter. En kikare som ger kristallklara bilder i nästan vilken miljö som helst, på nära såväl som på längre avstånd.

Beställ 3 nr av National Geographic för att få din kikare på köpet. Du betalar endast 99,50 kr (+ 39,50 kr. i porto och exp).

Till erbjudandet
Du sparar: 966 kr

National Geographic 3 nr + Hover Drone Nano drönare

National Geographic 3 nr + Hover Drone Nano drönare National Geographic är tidningen som brinner för att visa dig vår fantastiska värld. Ta del av forskningens senaste upptäckter och läs spännande reportage om nutida och historiska världshändelser.

Få 3 nr av National Geographic och drönaren Hover Drone Nano för 89,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp.

Få en egen flygande drönare med användarvänlig handkontroll för många timmars nöje med familj och vänner. Drönaren Nano kan flyga i alla riktningar och har en loopfunktion som gör att du kan vända den 360 grader i luften.

Till erbjudandet
Du sparar: 625 kr