skip to main content

Tidningen National Geographic i prenumeration

Äventyrliga expeditioner direkt hem i brevlådan är vad en prenumeration på National Geographic ger. Tidningen utkommer med 12 nummer per år. För dig som vill bli ny prenumerant - missa inte kanonerbjudanden med riktigt bra premier. Du kan få en jacka, liggunderlag, väderstation eller inspirerande BBC Life på DVD.

Aktuella erbjudanden på National Geographic

Proffsig kikare vid köp av National Geographic

Proffsig kikare vid köp av National Geographic Få just nu den proffsiga kikaren från Mitilux med 8 gångers förstoring och 40 mm objektivdiameter. En kikare som ger kristallklara bilder i nästan vilken miljö som helst, på nära såväl som på längre avstånd.

Beställ 3 nr av National Geographic för att få din kikare på köpet. Du betalar endast 99,50 kr (+ 39,50 kr. i porto och exp).

Till erbjudandet Du sparar: 966 kr

2 nr av National Geographic + RocketPal Power bank 5000 mAh

2 nr av National Geographic + RocketPal Power bank 5000 mAh Beställer du 2 nr av National Geographic betalar du endast 39,50 kr + 39,50 kr. i porto och exp. Med på köpet får du då en kraftfull Power Bank med solarcellsladdning och stark LED.

- 8000 mAh laddningskapacitet
- Solar charging: 5v/200 mA
- LED Panel: 2.4 W
- 2 USB och 1 Micro-USB portar
- Casing med gummerade kantskydd

Mått: 145 x 70 x 17 mm
Vikt: 193 g
Värde: 499 kr

Till erbjudandet Du sparar: 603 kr

National Geographic 3 nr + Hover Drone Nano drönare

National Geographic 3 nr + Hover Drone Nano drönare National Geographic är tidningen som brinner för att visa dig vår fantastiska värld. Ta del av forskningens senaste upptäckter och läs spännande reportage om nutida och historiska världshändelser.

Få 3 nr av National Geographic och drönaren Hover Drone Nano för 89,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp.

Få en egen flygande drönare med användarvänlig handkontroll för många timmars nöje med familj och vänner. Drönaren Nano kan flyga i alla riktningar och har en loopfunktion som gör att du kan vända den 360 grader i luften.

Till erbjudandet Du sparar: 625 kr

Fler erbjudanden med National Geographic visas nedan.