skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad. I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala just tjejer.

M-magasin 6 nr + resehandväska, plånbok och Clarins läppglans

M-magasin 6 nr + resehandväska, plånbok och Clarins läppglans M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. M-magasin har dina livsfrågor i fokus, bryr oss om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Allt detta får du endast 179 kr + porto:

- 6 nr av succétidningen M-magasin
- Resehandväska
- Tillhörande plånbok
- Läppglans från Clarins
- Tillgång till tidningen digitalt

Till erbjudandet
Du sparar: 741 kr

M-magasin 6 nr + lyxigt set från Clarins

M-magasin 6 nr + lyxigt set från Clarins M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. De har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Få 6 nr av M-magasin + lyxigt set från Clarins för endast 179 kr + porto.

CLARINS Extra Firming Day Cream
CLARINS Extra Firming Night Cream
CLARINS Be Long Minimascara
CLARINS Natural Lip Perfector

Till erbjudandet
Du sparar: 1353 kr