skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad. I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala just tjejer.

4 härliga Rituals produkter med M-magasin

4 härliga Rituals produkter med M-magasin Du som beställer en prenumeration på M-magasin får här fyra nummer för endast 179 kr + porto. Med på köpet får du en riktigt bra välkomsgåva från Rituals.

Du får ett paket med 4 härliga produkter från Rituals. Paketet innehåller:

- Rituals DAO body cream är en återfuktande kräm som ger näring till huden och skapar en silkeslen känsla. 50 ml. Värde 50 kr.

- Rituals DAO shower foam är en härlig duschtvål som förvandlar gel till skum och löddrar skönt på kroppen. 200 ml. Värde 90 kr.

- Rituals Ginkgo’s secret hand balm har en ljuvlig doft och mjukar upp och vårdar torra händer. 50 ml. Värde 75 kr

- Rituals DAO shower oil är en avslappnande duscholja som återfuktar och vårdar huden medan du duschar. 200 ml. Värde 90 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 468 kr

M-Magasin 6 nr + ansiktskräm och kroppskräm från Yvonne Ryding

M-Magasin 6 nr + ansiktskräm och kroppskräm från Yvonne Ryding Just nu har du chansen att ta del av succétidningen M-magasin till ett mycket fördelaktigt pris. Dessutom ingår fina premier från Yvonne Ryding utan extra kostnad.

För endast 179 kr + porto får du:
√ 6 nr av M-magasin, succétidningen för dig som är 50+
√ M-magasin digitalt via din iPad/iPhone
√ Mycket läsning, koll på läget, njutning och service
√ Ansiktskräm och kroppskräm från Yvonne Ryding

Till erbjudandet Du sparar: 691 kr

M-Magasin 6 nr + solskyddsmousse från EVY

M-Magasin 6 nr + solskyddsmousse från EVY M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. Tidningen har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Allt detta får du:
√ 6 nr av M magasin
√ Sunscreen mousse SPF 20, 150 ml. Värde 209:-
√ Daily UV face mousse SPF 30, 75 ml. Värde 189:-
Allt från EVY
Du sparar i allt 561 kr!

Det blir ditt för endast 179 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 561 kr

Fler erbjudanden med M-magasin visas nedan.