skip to main content

Löparjackor på köpet från Newline

En löparjacka är en jacka speciellt anpassad för fysisk träning utomhus. De bästa löparjackorna tål regniga förhållanden och skyddar dig mot vindens kylande effekt. Löparjackor brukar förekomma som välkomstgåva från olika träningstidningar som t.ex. i FORM eller Runners World. Alla erbjudanden med löparjackor vi har just nu hittar du här nedan. Vanliga märken som brukar förekomma på jackorna är Newline och Craft.

Aktiv Träning 6 nr + Salomon löparjacka

Aktiv Träning 6 nr + Salomon löparjacka Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Nu får du 6 nr av Aktiv Träning + Salomon löparjacka för 199,50 kr + 59,50 kr i porto och exp.

Salomon Agile-jackan är en lätt och allsidig löparjacka som skyddar dig mot väder och vind. Jackan är både vind- och vattentät. Stretchpanelerna under armarna ger ordentlig ventilation och du får bättre rörlighet då jacka följer kroppens form. Jacka har flera reflexer, så du syns i mörkret. En supersnygg jacka av bra kvalitet!

Till erbjudandet
Du sparar: 937 kr

4 nr av I FORM + Löparjacka från Active Fit

4 nr av I FORM + Löparjacka från Active Fit Löparjackan från Active Fit har snygg och feminin design. Jackan är tillverkad i ett ultralätt och mjukt material med perfekt finish som följer kroppens rörelser och garanterar perfekt passform. Jackan är vindtät och har bra andningsförmåga för optimal komfort under träningen.

Du får den här jackan på köpet när du beställer en prenumeration på tidningen I FORM. Välj från 4 nr för 149 kr upp till 8 nr för 299 kr. Porto tillkommer på försändelsen med 59 kr. Ju fler nummer du köper på en gång, desto mer sparar du mot att köpa lösnummer.

Till erbjudandet
Du sparar: 913 kr