skip to main content

Löparjackor på köpet från Newline

En löparjacka är en jacka speciellt anpassad för fysisk träning utomhus. De bästa löparjackorna tål regniga förhållanden och skyddar dig mot vindens kylande effekt. Löparjackor brukar förekomma som välkomstgåva från olika träningstidningar som t.ex. i FORM eller Runners World. Alla erbjudanden med löparjackor vi har just nu hittar du här nedan. Vanliga märken som brukar förekomma på jackorna är Newline och Craft.

4 nr av I FORM + Löparjacka från Active Fit

4 nr av I FORM + Löparjacka från Active Fit Löparjackan från Active Fit har snygg och feminin design. Jackan är tillverkad i ett ultralätt och mjukt material med perfekt finish som följer kroppens rörelser och garanterar perfekt passform. Jackan är vindtät och har bra andningsförmåga för optimal komfort under träningen.

Du får den här jackan på köpet när du beställer en prenumeration på tidningen I FORM. Välj från 4 nr för 149 kr upp till 8 nr för 299 kr. Porto tillkommer på försändelsen med 59 kr. Ju fler nummer du köper på en gång, desto mer sparar du mot att köpa lösnummer.

Till erbjudandet Du sparar: 913 kr

Aktiv Träning 2 nr + Diadora löparjacka och presentkort

Aktiv Träning 2 nr + Diadora löparjacka och presentkort Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Få 2 nr av Aktiv Träning + Diadora löparjacka + presentkort för 79,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp.

Till erbjudandet Du sparar: 666 kr