skip to main content

Ljudboksabonnemang med stort urval ljudböcker

En ljudbok är en inläst bok och kan finnas på cd eller som mp3-fil. Det kan nu även vara strömmat ljud direkt till din dator eller mobiltelefon, som t.ex. Storytel. Många ljudböcker är inlästa av kända skådespelare och i undantagsfall av författaren själv. Om du gillar ljudböcker är ett ljudboksabonnemang kanske något som passar dig bra.

Det funkar så att du betalar en månadsavgift men får lyssna på obegränsat antal ljudböcker. Det är du som bestämmer hur många och vilka du vill lyssna på. Här nedanför har vi samlat erbjudanden från de svenska ljudboksabonnemangen. Prova gärna båda tjänsterna en kort period för att jämföra deras utbud men också deras appar. Det ska vara smidigt att välja och lyssna.

BookBeat gratis i 14 dagar utan rabattkod

BookBeat gratis i 14 dagar utan rabattkod Hos BookBeat finner du tusentals böcker för alla smaker. Du finner de nyaste böckerna, men även de gamla klassikerna.

Lyssna eller läs böcker precis där du vill. På tåget till jobbet, medan du viker kläder, eller bara ligger på soffan och slappnar av.

Unna dig en god bok idag, prova BookBeat helt gratis i 14 dagar utan krav på vidare abonnemang. Du behöver ingen rabattkod, klicka dig bara vidare för att komma direkt till anmälningssidan.

Till erbjudandet
Du sparar: 80 kr

Prova Storytel gratis i 14 dagar

Prova Storytel gratis i 14 dagar Storytel är tjänsten för dig som älskar ljudböcker. Du kan lyssna på ljudböckerna i din dator, din iPhone eller din mobil med Android. Det finns mer än 2000 ljudböcker att ladda ner från Storytel.

Nya kunder får genom denna kampanj prova Storytel gratis i 14 dagar. Det går fort att skapa ett konto antingen genom din Facebook-inloggning eller med din epost.

Skulle du inte vara nöjd med tjänsten kan du säga upp dig senast dagen före din provprenumeration går ut.

Till erbjudandet
Du sparar: 49 kr