skip to main content

Tidningen Lantliv erbjudande & prenumeration

Tidningen Lantliv är ett magasin fyllt med inspiration för den som drömmer om att skapa ett liv med lantliga influenser. Man behöver inte bo på landet för att tillämpa delar av en lantlig livsstil. En lägenhet mitt i stan kan ha en lantlig inredning med shabby chic möbler och romantiska detaljer från landet.

I Lantliv får prenumeranter 14 ggr per år ta del av inredning, mode, trädgårdar och recept på god lantlig mat och dryck. Tidningen ges ut av LRF Media och kan köpas i de flesta välsorterade butiker eller tidningskiosker. Bekvämare är dock att göra beställningen online och för att du ska få bästa erbjudandet samlar vi här Lantlivs aktuella erbjudanden på prenumerationer.

Ett tidningserbjudande består ofta av ett antal tidningsnummer och en fin premie. Premien är i regeln något trevligt du kan inreda med hemma. Oavsett premier är det alltid billigare att börja en prenumeration på det här sättet. Man får en bra rabatt som ny prenumerant på Lantliv.

Lantlivs aktuella tidningskampanjer

Lantliv 6 nr + handtvål & handkräm från Savon de Marseille

Lantliv 6 nr + handtvål & handkräm från Savon de Marseille Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet. I Lantliv bjuds det på inspirerande inredning, härligt mode, god mat och dryck, underbara resor, vackra trädgårdar och intervjuer med spännande människor.

Få 6 nr av Lantliv + handtvål & handkräm från Savon de Marseille för endast 299 kr + porto. Du sparar 343 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 343 kr

Lantliv 6 nr + 2 champagneglas från Iittala Essence

Lantliv 6 nr + 2 champagneglas från Iittala Essence Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet.

Just nu kan du spara över 400 kr på detta erbjudande från Lantliv!

√ 6 nr av Lantliv
√ 2 champagneglas från Iittala Essence
√ Tidningen i digitalt format

Ditt för endast 299 kr + porto!

Få dina champagneglas redan idag.

Till erbjudandet
Du sparar: 413 kr

Lantliv 6 nr + tvål + handkräm från Morris & Co

Lantliv 6 nr + tvål + handkräm från Morris & Co Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet. I Lantliv bjuds det på inspirerande inredning, härligt mode, god mat och dryck, underbara resor, vackra trädgårdar och intervjuer med spännande människor.

Få 6 nr av Lantliv samt härlig tvål och lyxig handkräm från Morris & Co för bara 379 kr - du sparar 283 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 283 kr