skip to main content

Erbjudande på Icakuriren

Icakuriren är Sveriges största veckotidning med massor av matrecept och intressanta artiklar. Icakuriren ger dig recept på god och snabblagad mat för hela veckan. I varje nummer av tidningen hittar du goda råd och tips i konsumentfrågor. Med Icakuriren får du hjälp att ha koll på aktuella personerna och de viktigaste frågorna inom samhälle, relationer och hälsa. Du får inspiration till att sätta guldkant på livet. Använd tidningens tips för ett härligare hem både inne och ute med vackrare rabatter och smartare klädförvaring.

Icakuriren kan den som har en prenumeration få varje vecka hem i brevlådan. En årsprenumeration på 52 nr kostar drygt 1000 kr. Vill man bara prova ett antal nummer finns det kortare tidningsprenumerationer att välja, som halvårs eller mindre antal nummer än så. Att avsluta sin prenumeration är enkelt då man har kundservice både online och på telefon.

Prenumerationserbjudanden med premier

Här lägger vi upp Icakurirens aktuella kampanjer.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med ICAkuriren. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med ICAkuriren.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.