skip to main content

Erbjudande med Hembakat

Hembakat är en serie recept med ambitionen att ge dig Sveriges bästa bakrecept. Från proffs på bakning får du på varje kort tips och goda råd för att lyckas med din bakning. I Hembakat får du recept och inspiration till tårtor, bröd och pizza.

Vad skiljer Hembakat från andra receptsamlingar?

Hembakat är en unik bakreceptsamling som inte går att köpa i handeln. På framsidan av varje kort möts du av en härlig bild som får det att vattnas i munnen. Vänder du på kortet upptäcker du de enkla steg-för-steg instruktionerna som gör att du lyckas varje gång. Kortet tål även att du spiller och kladdar ner det (till skillnad från vanliga kokböcker t.ex. Skulle du spilla när du bakar är det bara att torka av och kortet är som nytt.

Hembakat 4 nr + 2 bakformar

Hembakat 4 nr + 2 bakformar Hembakat har tagit fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage.

Allt detta får du:
√ 4 nr av Hembakat
√ 2 bakformar
√ Hembakat digitalt i din iPhone & iPad

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Du får två snygga och praktiska bakformar av hög kvalitet med lös botten, veckade kanter och non-stick-beläggning som gör dem lätta att rengöra. Perfekta till höstens pajer och kakor! Mått: Rund: 24,5 x 5 cm; Fyrkantig: 21 x 21 x 2,4 cm

Till erbjudandet
Du sparar: 320 kr