skip to main content

Erbjudande med Gör Det Själv

Gör Det Själv är Sveriges enda tidning för hemmafixare. I tidningen Gör Det Själv får du mängder av bra tips på hur du går tillväga när du ska fixa i hemmet. I tidningen hittar du artiklar om allt från helgprojekt till mer långvariga projekt. Med enkla steg-för-steg anvisningar guidas du genom de olika projekten. Som prenumerant på tidningen Gör Det Själv får du även tillgång till ett stort artikelarkiv där du hittar svar på just det du behöver veta.

Gör Det Själv 2 nr + Professionell avståndsmätare från Tech-Pro

Gör Det Själv 2 nr + Professionell avståndsmätare från Tech-Pro Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-detsjälvare. I varje nummer får du massor av hantverkartips, goda råd och anvisningar som du enkelt kan följa med våra utförliga steg-för-steg-instruktioner.

Få 2 nr av Gör Det Själv + Professionell avståndsmätare från Tech-Pro för 99 kr + 49 kr i porto och exp.

Höjd, längd, omkrets och areal. Få helt perfekta uppmätningar med laseravståndsmätaren från Tech-Pro.

Till erbjudandet Du sparar: 643 kr

Gör Det Själv 2 nr + skruvdragare & digital trädgårdsbilaga

Gör Det Själv 2 nr + skruvdragare & digital trädgårdsbilaga Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång!

Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en NOVAPLUS borrskruvdragare och Gör Det Självs trädgårdsbilaga för 89,00 kr (+ 49,00 kr. i porto och exp.) Totalt 138,00 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 453 kr

Köp 2 nr av Gör det Själv och få skruvdragare + trädgårdsbilaga

Köp 2 nr av Gör det Själv och få skruvdragare + trädgårdsbilaga I det här senaste erbjudandet på tidningen Gör Det Själv får man 2 nummer hemskickade för endast 89 kr + porto (49 kr).

Med på köpet får man två gåvor, som är först och främst en skruvdragare från Novaplus men också en trädgårdsbilaga med inspiration och byggtips för trädgården.

Till erbjudandet Du sparar: 453 kr

Fler erbjudanden med Gör Det Själv visas nedan.