skip to main content

Erbjudande med fotopapper

Fotopapper är speciellt framtagna för att fungera ihop med bläckstråleskrivare för fotoutskrifter. Fotopapper kan delas upp i flera kvaliteter vanligen baserad på papperets glansighet. Beroende på syfte och kvalitetskrav på utskriften skiljer sig fotopapper åt i frågan om tjocklek och yta. Har du för avsikt att spara fotoutskrifter i t.ex. fotoalbum är det viktigt att välja rätt typ av papper. Även val av bläckpatroner samt hur utskrifterna hanteras har stor betydelse för bildernas livslängd. Generellt är utskrifter av fotografier på fotopapper i hemmet betydligt ljuskänsligare än fotografier från ett professionellt fotolabb. Hos t.ex. inkClub.com hittar du ett stort utbud av olika fotopapper till ett bra pris. Vill du hellre låta nån annan göra din utskrifter kan du kolla in erbjudanden på fotoframkallning.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med fotopapper. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med fotopapper.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.