skip to main content

Prenumeration på Damernas Värld

Tidningen Damernas Värld är ett mode- och livsstilsmagasin för kvinnor. Tidningen behandlar mode, skönhet, kultur och inredning.

Chefredaktör för Damernas Värld är Martina Bonnier, som har som mål att tidningen ska sätta guldkant på tillvaron för Sveriges vuxna kvinnor. Tidningen ges ut 13 ggr per år och läses av ca 270.000 läsare.

Prenumerationserbjudanden med gåvor på köpet

Om du vill prova ett par nummer av tidningen bör du göra det genom att utnyttja ett bra erbjudande. Förutom att du sparar en slant jämfört med att köpa lösnummer av Damernas Värld i butik, får du också gåvor på köpet. Gåvorna är nästan alltid något som har med mode och skönhet att göra, t.ex. smink, väskor och kläder.

Damernas Värld 5 nr + lyxigt kit från Rituals Sakura-serie

Damernas Värld 5 nr + lyxigt kit från Rituals Sakura-serie Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver. Förutom mode älskar de skönhet och de testar alla skönhetsprodukter noga för att kunna hjälpa dig att välja de absolut bästa produkterna.

När du börjar prenumerera på Damernas Värld får du produkter från Rituals populära Sakura-serie. I kitet får du en härlig shower foam, en kroppsskrubb, en kroppskräm och en härlig handkräm.

Få 5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Rituals populära Sakura-serie för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet
Du sparar: 431 kr

5 nr av Damernas Värld + 3 bästsäljande produkter från L'Occitane

5 nr av Damernas Värld + 3 bästsäljande produkter från L'Occitane Beställ 5 nummer av DV i det här erbjudandet och du får tre bästsäljare från L'Occitane på köpet.

Damernas Värld kostar normalt 260 kr men du betalar endast 199 kr + porto så redan där sparar du pengar.

De tre bästsäljarna är Handkräm, Schampo och Duscholja - alla från exklusiva L'Occitane. Du sparar 381 kr totalt.

Till erbjudandet
Du sparar: 381 kr

Damernas Värld 8 nr + 4 rödvinglas från Iittala

Damernas Värld 8 nr + 4 rödvinglas från Iittala Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver. Förutom mode älskar Damernas Värld skönhet och de testar alla skönhetsprodukter noga för att kunna hjälpa dig att välja de absolut bästa produkterna.

Du får:
Skandinaviens största mode- och skönhets magasin
4 stilrena rödvinglas från Iittala! (värde 680 kr)
75 års kunskap inom skönhet och mode

Beställ 8 nr av Damernas Värld nu för 298 kr + porto.
Du sparar 798 kr!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Damernas Värld i digitalt format för din iPhone/iPad!

Till erbjudandet
Du sparar: 798 kr