skip to main content

D-vitamin i kosttillskott, droppar, mat & sol

D-vitamin är ett livsnödvändigt vitamin som kroppen behöver för att fungera. Brist på D-vitamin kan leda till mjukt skelett och kramper.

Så får du D-vitamin

Vitamin D kan vi få i oss på två olika sätt, antingen via föda eller genom att vistas ute i solen.

D-vitamin i maten

Mat som är rik på D-vitamin är fet fisk, lätt- och mellanmjölk, margarin samt ägg och kött. Det finns ingen risk för att man får i sig för mycket D-vitamin via vanlig kost. Brist på D-vitamin kan dock vara ett problem för de som inte äter tillräckligt med tidigare nämnda födoämnen.

Solljus på huden bildar D-vitamin

När vi låter solen stråla på vår hud så bildas det D-vitamin. För oss som bor i nordliga länder med få soltimmar på vintern är det viktigt att äta D-vitamin under vinterhalvåret.

Kosttillskott med D-vitamin

Alla barn under 2 år rekommenderas att ta D-droppar, 10 mikrogram per dag. Personer som därefter löper risk att få låga nivåer bör fortsätta att ta tillskott.

Läs mer om rekommendationer på Livsmedelverkets hemsida.

D-vitamin i två månader gratis

D-vitamin i två månader gratis Du har fortfarande den här månaden på dig att utnyttja erbjudandet från Vitaelife Pharma om att få 2 månaders D-vitamin hemskickat helt gratis utan portokostnader. D-vitaminpreparatet tillverkat i Finland skickas till dig direkt från fabriken.

Få ditt kostnadsfria D-vitaminutskick (du betalar inte ens porto).

- Du får D-vitamin i 2 månader helt utan kostnad
- Ingen krav på fortsatt abonnemang
- Gäller en gång per person så länge lagret räcker
- Styrka 50 μg
- Du får försändelsen hemskickad utan portokostnader

Till erbjudandet Du sparar: 66 kr

Vitamin D 12 månader för endast 299,-

Vitamin D 12 månader för endast 299,- Vitamin D hjälper till att bibehålla en hög energinivå och bibehåller hälsan genom att stärka immunförsvaret.

Vid regelbunden användning, förebygger Vitaelife vitamin D till exempel osteoporos, diabetes och kardiovaskulära sjukdomar.

Vitaelife vitamin D levereras direkt från fabriken. Det är Sveriges billigaste vitamin D kapsel, som endast finns tillgänglig på apoteket.

Mer än 100.000 svenskar har redan valt vitamin D för att säkerställa deras välbefinnande.

Nu kan du få ett helt års förbrukning av vitamin D (360 kapslar) direkt från fabriken för 299,- (inkl. frakt) det är endast 5,75,-/vecka! Du betalar först efter att du mottagit din beställning och du kan avsluta prenumationen när som helst. Fri frakt vid snabb beställning.

Till erbjudandet Du sparar: 0 kr