skip to main content

Boxer erbjudande & abonnemang

Tänker du skaffa TV-kanaler från Boxer är det bra att börja med ett erbjudande. Precis som konkurrenterna Viasat, Canal Digital och ComHem erbjuder Boxer ett antal olika kanalpaket och abonnemang. I alla paket ingår standardutbudet med SVT1, SVT1HD, SVT2, SVT2HD, Barnkanalen, SVT24, Kunskapskanalen, TV4, TV6 och TV Finland.

Boxer Flex8, ett paket där du förutom standardutbudet får välja till 8 av dina favoritkanaler. Ordinarie pris 209 kr/mån.
Boxer Flex16, standardutbudet plus 16 valfria extra kanaler. Du kan välja till sportkanaler, filmkanaler m.m. Ord.pris 239 kr/mån. Bindningstid 12 mån.
Boxer MIX, en mix av många populära kanaler samt flera andra kvalitetskanaler. Ord.pris 269 kr/mån.
Boxer MAX, det största paketet med massor av TV-kanaler. Här finns nåt för alla, från tecknat till sport, musik, fakta och film. Ord.pris 379 kr/mån.

Här på sidan lägger vi upp nytt så fort vi fått in ett erbjudande från Boxer.

Nya kampanjer på Boxer abonnemang 2017

Nya kampanjer på Boxer abonnemang 2017 Vi har precis fått information om de nya kampanjerna på TV-abonnemang hos Boxer. Det här är de aktuella utbudspaketen som gäller för 2017.

Boxer Flex8
Välj 8 favoritkanaler och byt fritt varje månad. Pris första 12 mån 179 kr, därefter 239 kr.

Boxer Flex16
Välj 16 kanaler, byt varje månad. Pris första 12 endast 199 kr. Därefter 269 kr per månad.

Boxer Mix
Ett färdig paket där du slipper välja. Månadspris just nu 229 kr första året, därefter 299 kr per månad.

Boxer Max
Det största paketet med film och seriekanaler. Kampanjpris 289 kr / mån första året. Därefter 379 kr/mån.

Ingen av kanalutbuden tar de startavgift för.

Till erbjudandet
Du sparar: 1080 kr

Boxer Kontantkort - TV utan abonnemang

Boxer Kontantkort - TV utan abonnemang Kontantkortet är till dig som vill se på TV utan abonnemang. Boxer erbjuder ett kontantkort som är perfekt för dig som vill ha TV under en kortare period, t ex i sommarstugan! Kortet finns hos återförsäljare som Elgiganten, Siba och Netonnet. Men enklare är det att beställa online och ibland kör Boxer kampanj där som gör det billigare.

Aktivera och ladda kontantkortet

När du har fått hem kontantkortet ska du aktivera det för att kunna titta på TV. Det är från början laddat med 1-3 månader beroende på vad du valt. När första perioden gått kan du enkelt ladda det med nya månader. Du fyller på precis så mycket som du behöver.

Ska du vara i stugan över sommaren kanske det räcker med 1 månad? Du laddar då online och slipper räkningar och bindningstid.

Visste du att man som kontantkortskund hos Boxer kan lägga till alla C more kanaler som extra tillval? Då kan du se massor av film och sport i en härlig Mix.

Till erbjudandet
Du sparar: 0 kr