skip to main content

Erbjudande med Allt om Trädgård

Det största trädgårdsmagasinet i Norden heter Allt om Trädgård. Intresset för trädgård har ökat mycket på senare år och upplagan på trädgårdstidningen likaså. Målet med Allt om Trädgård är att ge inspiration och hjälp till alla som vill skapa sin egen drömträdgård, oavsett om det är en balkong eller en stor lummig yta på en gård. Allt om Trädgård ges ut 15 ggr per år av Bonnier Tidskrifter AB.

Tidningen finns att köpa i de flesta välsorterade butiker, kiosker och matvaruaffärer. Istället för att köpa lösnummer kan du prova en prenumeration på tidningen online. Det finns ofta riktigt bra erbjudanden där man inte bara får tidningen billigare utan även ett par olika premier på köpet. På den här sidan hittar du erbjudanden på tidningen Allt om Trädgård som finns just nu.

Allt om Trädgård 6 nr + sekatör, multisax & handskar

Allt om Trädgård 6 nr + sekatör, multisax & handskar Få 6 nr av Allt om Trädgård för bara 149 kr + porto. Du får sekatör, multisax och handskar som gåva.

Allt detta får du:
- 4 nr av Allt om Trädgård!
- Sekatör från Nelson Garden!
- Multisax från Karlstad Redskap!
- Trädgårdshandske från Garden Girl.
- Allt om Trädgård digitalt i din iPad & iPhone

Till erbjudandet Du sparar: 486 kr

Allt om Trädgård 4 nr + sekatör och multisax

Allt om Trädgård 4 nr + sekatör och multisax Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Tidningen inspirerar och ger handfasta råd. De vackra trädgårdsbilderna väcker storslagna drömmar som hjälper dig att förverkliga!

Allt detta får du:
√ 4 nr av Allt om Trädgård
√ Greppvänlig sekatör från Nelson Garden
√ Praktisk multisax från Karlstad Redskap
Du sparar i allt 353 kr!

Det blir ditt för endast 129 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 353 kr