skip to main content

Aktiv Träning prenumeration via erbjudanden

Aktiv Träning är en tidning och en bra hemsida för träningsintresserade. Tidningen är relativt nystartade och utkom första gången 2008 i Danmark. Aktiv Träning vänder sig både till nybörjare och mer rutinerade utövare. Huvudfokus på innehållet är roligare och motiverande träningsformer.

Prenumeration på Aktiv Träning ger dig 12 nr per år

Tidningen ges ut av Bonnier 12 ggr om året och följer årstidernas olika krav och möjligheter till fysisk träning. En prenumeration på tidningen gör att du smidigt och enkelt får hem senaste numret i brevlådan. För nya prenumeranter finns erbjudanden med bra välkomstpremier som t.ex. pulsklocka och löparjacka.

Aktiv Träning 2 nr + vinterträningspaket med LED-reflexer

Aktiv Träning 2 nr + vinterträningspaket med LED-reflexer Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Få 2 nr av Aktiv Träning + Vinterträningspaket med LED-reflexer för 69,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Vinterpaketet från Active Fit består av handskar, mössa och en buff så att kan du hålla dig varm under kalla träningsdagar.

Till erbjudandet
Du sparar: 476 kr

Aktiv Träning 6 nr + Salomon löparjacka

Aktiv Träning 6 nr + Salomon löparjacka Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Nu får du 6 nr av Aktiv Träning + Salomon löparjacka för 199,50 kr + 59,50 kr i porto och exp.

Salomon Agile-jackan är en lätt och allsidig löparjacka som skyddar dig mot väder och vind. Jackan är både vind- och vattentät. Stretchpanelerna under armarna ger ordentlig ventilation och du får bättre rörlighet då jacka följer kroppens form. Jacka har flera reflexer, så du syns i mörkret. En supersnygg jacka av bra kvalitet!

Till erbjudandet
Du sparar: 937 kr

Aktiv Träning 3 nr + Craft vindväst för löpning och cykel

Aktiv Träning 3 nr + Craft vindväst för löpning och cykel Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Få 3 nr av Aktiv Träning och en vindväst, en Craft löpar- och cykelväst för 99,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp.

Ultralätt vindväst från Craft

Den funktionella vindvästen från Craft är en av Aktiv Tränings absoluta testvinnare bland 7 läckra västar! Den har superfin passform och är tillverkad av ett svettransporterande material med andningsförmåga.

Till erbjudandet
Du sparar: 709 kr